Телефон: + КСНУМКС
Е-пошта: инфо@суррогацибипонс.цом
Од понедељка до петка 8:00 - 7:00 Субота 8:00 - 5:00
ГЛАВНА КАНЦЕЛАРИЈА НА КИпру АБЦ БИЗНИС ЦЕНТАР 4. спрат, канцеларија 405, 8010-Пафос